صفحه اصلی   

        کلوپ نسوان   

        کافه مونث   

        مشق هفته   

        روزنامه دیواری   

        کتابهای اینترنتی مدرسه    

        صفحه فیس بوک مدرسه   

        کانال یوتیوپ مدرسه   

        همگرایی جنبش زنان در انتخابات   

        لایحه ضد خانواده   

        کمپین یک میلیون امضا   

        8 مارس    

        22 خرداد    

        مبصر کلاس   

        دردسر جنسیت   

        چالش ماه   

        اخبار   

        English    

  اینترنت مدرسه فمینیستی

 

      اخبار....  
 

عفو بین الملل خواستار آزادی نرگس محمدی و عبدالرضا تاجیک شد / ۷ تیر‌ماه؛ زمان برگزاری دادگاه محبوبه کرمی/ بی‌خبری مطلق از اعظم ویسمه ادامه دارد

29 خرداد 1389

عفو بین الملل خواستار آزادی نرگس محمدی و عبدالرضا تاجیک شد

عفو بین الملل همچنین از همگان خواست، در نامه ای به مقامات جمهوری اسلامی، خواستار آزادی بی قید و شرط اعضای کانون مدافعان حقوق بشر و بازگشایی دفتر این کانون و پایان آزار و اذیت و ارعاب آنان شوند.

امنستی اینترنشنال با معرفی نرگس محمدی و عبدالرضا تاجیک به عنوان اعضای بازداشت شده کانون مدافعان حقوق بشر در زندان اوین، گفت این دو تن در خطر شکنجه و سایر بدرفتاری ها قرار دارند. امنستی اینترنشنال اضافه کرد که این سازمان معتقد است که این دو صرفا به دلیل فعالیت های مسالمت آمیز خود در زمینه آزادی بیان بازداشت شده اند.

نرگس محمدی نایب رئیس کانون مدافعان حقوق بشر در تاریخ ۱۰ ژوئن در خانه خود در تهران بازداشت شد. وی از آغاز بازداشت خود تاکنون تنها یک بار اجازه تماس تلفنی با خانواده خود را یافت. وی پیش از این نیز در تاریخ می ۲۰۱۰ هنگامی که برای شرکت در کنفرانسی در گواتمالا قصد ترک کشور را داشت، توسط جمهوری اسلامی ممنوع الخروج شد. عبدالرضا تاجیک، روزنامه نگار، و وی نیز از اعضای کانون مدافعان حقوق بشر می باشد که در تاریخ ۱۲ ژوئن سال جاری پس از احضار به وزارت اطلاعات بازداشت و تاکنون خبری از وی در دست نمی باشد. این سومین دستگیری تاجیک پس از انتخابات ریاست جمهوری ایران در سال گذشته می باشد.

در تاریخ دهم ژوئن سال جاری، یک روز پیش از تخستین سالگرد انتخابات ریاست جمهوری در ایران، کانال تلویزیونی دولتی جمهوری اسلامی مصاحبه ای از جواد توسلیان همسر شیرین عبادی را پخش کرد که وی در این مصاحبه به انتقاد از همسرش یعنی شیرین عبادی می پردازد. این در حالی است که شیرین عبادی در این باره گفت همسرش به او گفته که در مدت بازداشت تحت بدرفتاری قرار داشته و وی را مجبور به ادای این اظهارات کرده اند.

نکته جالب توجه اینکه این مصاحبه در ژولای سال گذشته یعنی زمانی که توسلیان در بازداشت بوده ضبظ شده.

امنستی اینترنشنال در ادامه این سند آورده است که به نظر می رسد که پخش این مصاحبه همزمان بوده با سالگرد انتخابات ریاست جمهوری در ایران و جلسه نهایی بررسی پرونده وضعیت حقوق بشر ایران در شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد.

عفو بین الملل در ادامه همچنین بازداشت نرگس محمدی و عبدالرضا تاجیک را در ارتباط با این مساله دانست و گفت: «نرگس محمدی و عبدالرضا تاجیک ممکن است جهت جلوگیری از واکنش های ایشان به پخش این مصاحبه بازداشت شده باشند.»

دفتر کانون مدافعان حقوق بشر در دسامبر ۲۰۰۸ به دستور مقامات دولتی بسته شد، هر چند که اعضای آن به فعالیت های حقوق بشری خود ادامه دادند. برخی از اعضای کانون مدافعان حقوق بشر پس از درگیری های انتخابات ریاست جمهوری بازداشت شدند.

همچنین عفو بین الملل در این سند از همگان تقاضا کرد که در نامه ای به رئیس قوه قضائیه و دبیرکل شورای عالی حقوق بشر جمهوری اسلامی و ارسال نسخه ای از آن به نمایندگی های جمهوری اسلامی در سراسر دنیا، خواستار آزادی بی قید و شرط اعضای کانون مدافعان حقوق بشر و بازگشایی دفتر این کانون و پایان آزار و اذیت و ارعاب آنان شوند.

۷ تیر‌ماه؛ زمان برگزاری دادگاه محبوبه کرمی

کمیته‌ گزارشگران حقوق بشر – دادگاه رسیدگی به پرونده محبوبه کرمی، فعال حقوق زنان هفتم تیرماه در شعبه 26 به ریاست ق




    English    فیس بوک     تماس با ما    درباره ما    اخبار    بخش های پیشین سایت    روزنامه دیواری    مبصر کلاس    مشق هفته    ویدئو - گزارش ها    کافه مونث    کتاب های اینترنتی مدرسه    کلوپ نسوان