صفحه اصلی   

        کلوپ نسوان   

        کافه مونث   

        مشق هفته   

        روزنامه دیواری   

        کتابهای اینترنتی مدرسه    

        صفحه فیس بوک مدرسه   

        کانال یوتیوپ مدرسه   

        همگرایی جنبش زنان در انتخابات   

        لایحه ضد خانواده   

        کمپین یک میلیون امضا   

        8 مارس    

        22 خرداد    

        مبصر کلاس   

        دردسر جنسیت   

        چالش ماه   

        اخبار   

        English    

بیانیه کمیته من کاندیدا می شوم، از «کمپین تغییر چهره مردانه مجلس» درباره رد صلاحیت گسترده کاندیداهای زن مجلس دهم
نشست پرسش و پاسخ با چهار تن از داوطلبان زن نمایندگی مجلس دهم / گزارش: مریم جوادی
تجارب منحصر به فرد زنان در چالش برای تغییر چهره مردانه سیاست / گزارش: صبا شعردوست
بيانيه «کمیته من کاندیدا می شوم» از کمپین «تغییر چهره مردانه مجلس» در تقدير از حضور بی‌سابقه زنان برای کاندیداتوری مجلس دهم
نظارت بر روند قانونگذاری از اهداف کمپین تغییر چهره مردانه مجلس (گزارش یک نشست) / گزارش از: ندا ناجی – عکس ها: مریم جوادی
ما زنان می خواهیم و می توانیم (گزارش نشست کمپین تغییر چهره مردانه مجلس)/ گزارش: ندا ناجی - عکس ها: مریم جوادی
خواسته های یک زن دستفروش از نمایندگان زن مجلس آینده
مجموعه مقالات ویژه نامه مدرسه فمینیستی به مناسبت روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان
من اگر برخیزم، تو اگر برخیزی، می توانیم چهره مجلس را تغییر دهیم / گزارش: ندا ناجی
حضور کمپین تغییر چهره مردانه مجلس در کنگره تخصصی صلح سبز / گزارش: مریم جوادی

  اینترنت مدرسه فمینیستی

 

      روزنامه دیواری....  
 

من اگر برخیزم، تو اگر برخیزی، می توانیم چهره مجلس را تغییر دهیم / گزارش: ندا ناجی

8 آذر 1394

کانون شهروندی زنان: روز یکشنبه ۸ آذرماه ۱۳۹۴، دومین نشست هم اندیشی زنان با عنوان «زنان و انتخابات» توسط جمعیت زنان نواندیش و با حضور زنانی از طیف های مختلف و با سخنرانی ژیلا شریعت‌پناهی، فاطمه راکعی، مینو مرتاضی، شهربانو امانی و فروز رجایی‌فر برگزار شد.

ژیلا شریعت پناهی: کمپین تغییر چهره مردانه مجلس را راه انداختیم چرا که با توجه به تعهد ایران به اتحادیه بین المجالس، زمان مناسبی برای اعلام آمادگی زنان بود

ژیلا شریعت پناهی، از اعضای کمپین تغییر چهره مردانه مجلس، با اشاره به آیات قرآن بر برابری زن و مرد از منظر دین پرداخت و با تاکید بر عدالت اسلامی، زنان و مردان را در مسئولیت اجتماعی برابر دانست.

این قرآن پژوه دلیل بازماندن زنان از عضویت مجلس خبرگان را تفسیر ناصحیح از کلمه «رجال» در قانون اساسی عنوان نمود و اظهار داشت با تفسیر موسع از این کلمه این مانع نیز رفع خواهد شد و کلمه رجال را نه به معنای مرد که باید «شخصیت» ترجمه کنیم.

شریعت پناهی، از اعضای کانون شهروندی زنان، تمرکز در این جلسه را بر رفتن هر چه بیشتر زنان به مجلس بیان کرد و دلیل آنکه امسال زمان مناسبی برای راه اندازی کمپین بود را پایان موعد تعهد ایران به اتحادیه بین المجالس عنوان کرد که بر اساس آن باید تا پایان سال جاری ۳۰ درصد از کرسی های مجلس در اختیار زنان باشد و در غیر اینصورت ممکن است ایران امتیازاتی را در آن اتحادیه از دست بدهد، پس زمان مناسبی است که زنان اعلام آمادگی کنند.

این فعال حوزه زنان همچنین ثبت نام بیشتر زنان برای کاندیدا شدن را راهگشای ورود زنان به مجلس دانست و با بیان اینکه ما با آقایان برابری طلب نیز همراه هستیم، از زنان و مردان خواست تا افراد صاحب صلاحیت را برای کاندیداتوری معرفی نمایند و افزود اگر مثلا بیست هزار زن کاندیدا شوند رد صلاحیت گسترده سخت خواهد بود.

شریعت پناهی دلیل تاکید کمپین بر حضور زنان در مجلس را اصلاح امور جامعه از جمله اعتیاد و کاهش سن تن فروشی عنوان نمود و دلیل جنگ ها را غایب بودن زنان از صحنه سیاست دانست.

فروز رجائی فر: زنان شایسته نیازی به سهمیه بندی جنسیتی ندارند

فروز رجائی فر با اظهار اینکه خود را فعال حوزه زنان نمی داند مشکل زنان را مشکلی عام توصیف نمود و دلیل توجه خود به مسائل زنان را حساسیت عمومی بیان کرد.

وی گفت: من در حال حاضر دچار تبعیض در جامعه نیستم و برای درک تبعیض باید راه ما به دادگاه های خانواده بیفتد. وی همچنین با اشاره به موانع حضور زنان در مجلس از جمله عدم حمایت احزاب از زنان، نبود همدلی میان زنان در گروههای اجتماعی، غلبه ساختارهای مردمحور، عدم حمایت سازمان ها و رسانه ها از جمله صدا و سیما و فقدان سیستم انتخاباتی مناسب، تعداد کم زنان در مجلس کنونی به حدی پایین است که بودن و نبودن شان فرقی ندارد و تغییری نمی تواند ایجاد کند. وی در ادامه اظهار داشت: به حدی زنان توانمند برای حضور در مجلس داریم که نیازی به سهمیه بندی جنسیتی نیست و با شایسته سالاری نیز این زنان میتوانند به مجلس راه یابند. رجائی فر تشکیل کمپین ها در جامعه برای تغییر را لازم ولی ناکافی دانست.

مینو مرتاضی: زنان ایرانی نه تنها ۳۰ درصد که قادرند دو سوم مجلس را بگیرند

مینو مرتاضی، فعال حقوق زنان نیز بح




    English    فیس بوک     تماس با ما    درباره ما    اخبار    بخش های پیشین سایت    روزنامه دیواری    مبصر کلاس    مشق هفته    ویدئو - گزارش ها    کافه مونث    کتاب های اینترنتی مدرسه    کلوپ نسوان