صفحه اصلی   

        کلوپ نسوان   

        کافه مونث   

        مشق هفته   

        روزنامه دیواری   

        کتابهای اینترنتی مدرسه    

        صفحه فیس بوک مدرسه   

        کانال یوتیوپ مدرسه   

        همگرایی جنبش زنان در انتخابات   

        لایحه ضد خانواده   

        کمپین یک میلیون امضا   

        8 مارس    

        22 خرداد    

        مبصر کلاس   

        دردسر جنسیت   

        چالش ماه   

        اخبار   

        English    

بیانیه کمیته من کاندیدا می شوم، از «کمپین تغییر چهره مردانه مجلس» درباره رد صلاحیت گسترده کاندیداهای زن مجلس دهم
نشست پرسش و پاسخ با چهار تن از داوطلبان زن نمایندگی مجلس دهم / گزارش: مریم جوادی
تجارب منحصر به فرد زنان در چالش برای تغییر چهره مردانه سیاست / گزارش: صبا شعردوست
بيانيه «کمیته من کاندیدا می شوم» از کمپین «تغییر چهره مردانه مجلس» در تقدير از حضور بی‌سابقه زنان برای کاندیداتوری مجلس دهم
نظارت بر روند قانونگذاری از اهداف کمپین تغییر چهره مردانه مجلس (گزارش یک نشست) / گزارش از: ندا ناجی – عکس ها: مریم جوادی
ما زنان می خواهیم و می توانیم (گزارش نشست کمپین تغییر چهره مردانه مجلس)/ گزارش: ندا ناجی - عکس ها: مریم جوادی
خواسته های یک زن دستفروش از نمایندگان زن مجلس آینده
مجموعه مقالات ویژه نامه مدرسه فمینیستی به مناسبت روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان
من اگر برخیزم، تو اگر برخیزی، می توانیم چهره مجلس را تغییر دهیم / گزارش: ندا ناجی
حضور کمپین تغییر چهره مردانه مجلس در کنگره تخصصی صلح سبز / گزارش: مریم جوادی

  اینترنت مدرسه فمینیستی

 

      روزنامه دیواری....  
 

حضور کمپین تغییر چهره مردانه مجلس در جشنواره مطبوعات

22 آبان 1394

نشست زنان و انتخابات مجلس در نمایشگاه مطبوعات در غرفه هفته‌نامه کلیدملی در روز ۲۲ آبان ماه برگزار شد. در این نشست تعدادی از اعضای کمپین تغیییر چهره مردانه مجلس از جمله ناهید توسلی، شیما قوشه، نیره توکلی، ژیلا موحد شریعت پناهی، افسر موموندی، شهلا فروزانفر، معصومه دهقان و نیز شراره عبدالحسین‌زاده، فرزانه ترکان و فریده حمیدی، سخنرانی کردند.

در این نشست که با حضور حدود ۳۰ تن از علاقمندان به مسائل زنان و همین‌طور حاضران در نمایشگاه برگزار شد؛ ۸ تن از زنان فعال از طیف‌های مختلف که برخی عضو کمپین «تغییر چهره مردانه مجلس» و برخی دیگر به صورت مستقل سخن گفتند، شرکت داشتند.

در این نشست «نیره توکلی» از اعضای کمپین تغییر چهره مردانه مجلس و دکترای جامعه شناسی و استاد مطالعات زنان، تأکید کرد: تاکنون جامعه ایران به صورت خانه مجردی اداره می‌شده است. مردان با نگاهی که خرید نمی‌کنیم، بچه هم که بغل نمی‌کنیم پله‌ها را هم می‌توانیم چندتا یکی کنیم، حقوقمان را هم می‌گیریم در گرفتن ارث و امثالهم هم که مشکلی نداریم اما فکر نمی‌کنند بالاخره این خانواده‌‌ای که این همه بر آن تأکید می‌کنند چگونه قرار است زندگی کنند؟

«شیما قوشه»، از اعضای کمپین تغییر چهره مردانه مجلس و وکیل دادگستری گفت: الان دوره سفره رنگین برای گرفتن رأی گذشته است. در این سال‌ها فقط گفته‌ایم که ما کم هستیم. یا گفته‌ایم اینهایی که در مجلس هستند نماینده افکار ما نیستند . از این ایراد‌گرفتن دست برداریم. در دوره گذشته ۳درصد از نمایندگان مجلس شورای اسلامی زن بوده‌ند. کاری به این نداریم که تفکر آن‌ها هم راستا با تفکر ما بوده هست یا نه اما اکنون اگر می‌گوییم ۳۰ درصد از کرسی‌های مجلس به زنان اختصاص پیدا کند دستکم ۳۰درصد از کاندیداها هم زن باشند.

«ناهید توسلی» از اعضای کمپین تغییر چهره مردانه مجلس و مدیر مسئول و سردبیر مجله نافه نیز صرف هزینه و نیاز به منابع مالی را اولویت دوم زنانی دانست که می‌خواهند وارد عرصه انتخابات مجلس شوند و توضیح داد: در مورد زنانی که کاندید می‌شوند باید بگویم هیچ نیازی نیست که حتماً شناخته شده باشند. مگر نماینده‌های قبلی شناخته شده بودند؟ اگر به همین خانم‌هایی که من نیز جزوشان هستم نگاه کنیم کافیست اسمشان را در اینترنت جستجو کنیم آن‌قدر مطلب، مقاله و شرکت در کنفرانس‌های مختلف داشته‌اند که نیازی به تبلیغات ندارند.

«ژیلا موحد شریعت پناهی» از اعضای کمپین تغییر چهره مردانه مجلس و قرآن پژوه بود که او نیز صرف هزینه‌های اطلاع‌ٰسانی و تبلیغات را مؤثر ندانست و تأکید کرد: دنیای ارتباطات دیگر محدود به روزنامه‌ها و کتاب نیست و ما اینک دنیای مجازی را داریم. کافیست حرف درستی بزنیم. کافی است اندیشه ما مورد قبول زنان و مردان رشید ایران واقع شود و صدای ما را خود مردم به گوش دیگران خواهند رساند. بنابراین بهتر است پول ریختن برای انتخابات را معکوس کنیم.

در این نشست «افسر موموندی کاظمی» کارشناس مطالعات و برنامه‌ریزی راهبردی گفت: ما می‌دانیم در بین ۵ شاخص توسعه انسانی در حوزه جنسیتی یکی از شاخص‌هایی که کمترین میزان را در خاورمیانه داریم شاخص مشارکت اقتصادی است. بله، پاذل پیچیده‌ای می‌شود. زنانی که کمترین میزان مشارکت اقتصا




    English    فیس بوک     تماس با ما    درباره ما    اخبار    بخش های پیشین سایت    روزنامه دیواری    مبصر کلاس    مشق هفته    ویدئو - گزارش ها    کافه مونث    کتاب های اینترنتی مدرسه    کلوپ نسوان